Πώληση σπιτιού στην Πάτμο - Πάτμος σπίτια για πώληση - Δωδεκάνησα, Ελλάδα

Home | Επικοινωνία
Πάτμος πώληση σπιτιού
Πάτμος πώληση σπιτιού Πάτμος πώληση σπιτιού Πάτμος πώληση σπιτιού Πάτμος πώληση σπιτιού Πάτμος πώληση σπιτιού
Πάτμος πώληση σπιτιού

Πάτμος πώληση σπιτιού

Σε υπέροχη τοποθεσία ακριβώς στο μέσον του νησιού, στο δρόμο που οδηγεί προς το Μοναστήρι και μόλις 500μ. από το λιμάνι της Σκάλας, αυτό το σπίτι αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία αγοράς.

Χτίστηκε το 1979 και είναι 310 τμ² - το οίκημα εκτείνετε σε 2 ορόφους - στον πρώτο όροφο είναι η κύρια οικία ενώ στο ισόγειο υπάρχουν 2 ισομεγέθη διαμερίμσατα.

Το κυρίως σπίτι αποτελείτε από 3 μεγάλα υπνοδωμάτια όλα ευάερα με παράθυρα και μπαλκόνια. Διαθέτει 1 μεγάλη σαλονοτραπεζαρία με παράθυρα τριγύρω, 1 πολύ ευρύχωρη κουζίνα με πρόσβαση σε αυλίτσα στο πίσω μέρος του σπιτιού, 1 μπάνιο, 1 μεγάλο χωλ υποδοχής και βεβαίως μπαλκόνι στην είσοδο του σπιτιού. Το εμβαδόν του σπιτιού είναι 150 τ.μ².

Στο ισόγειο του οικήματος υπάρχουν δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα των 75 τ.μ² το καθένα που αποτελούνται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 ευρύχωρο χώρο υποδοχής/σαλονάκι, 1 κουζίνα, 1 μπάνιο και μία αποθήκη (βοηθητικός χώρος εντός του διαμερίσματος). Και τα δύο διαμερίσματα έχουν την είσοδό τους στο μπροστινό μέρος του οικήματος με πρόσβαση στην μπροστινή αυλή του.

Το κτίριο περιβάλλετε από κήπο με δέντρα και διαθέτει και δική του στέρνα. Στο υπόγειο του κτιρίου υπάρχει μία τεράστια αποθήκη ίση με την επιφάνεια του οικήματος. Η πρόσβαση είναι από πόρτα στο πλάι του σπιτιού.

Το σπίτι βρίσκεται σε ιδανικό σημείο μεταξύ λιμανιού και Χώρας. Όλα τα μαγαζιά, ταβέρνες, κλπ βρίσκονται μόλις 700μ από το σπίτι. Η κοντινότερη παραλία επίσης.

Υπάρχει δυνατότητα δόμησης στην ταράτσα αλλά και δίπλα (προέκταση) σε κάθε διαμέρισμα - το οίκημα πωλείται ενιαίο ή και ξεχωριστά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πάτμος πώληση σπιτιούΠάτμος πώληση σπιτιού

 

 

 

 

 

 

Δείτε φωτογραφίες στο Photo Gallery

Η Πάτμος είναι ένα από τα νησιά της Δωδεκανήσου με πληθυσμό 2,984 κατοίκους και έκταση 34.05 km². Το ψηλότερο σημείο του νησιού είναι ο Προφήτης Ηλίας με υψόμετρο 269 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θαλάσσης. Ο Δήμος Πάτμου περιλαμβάνει και τα γειτονικά νησάκια των Αρκιών (54 κάτοικοι), του Μαραθίου (6 μόνιμοι κάτοικοι) και πολλά άλλα νησάκια ακατοίκητα. Στο σύνολο ο πληθυσμός του Δήμου Πάτμου αγγίζει τους 3,044 κατοίκους (απογραφή 2001) και μία μεικτή συνολική εδαφική έκταση 45.039 km². Υπάγετε στο Επαρχείο Καλύμνου.

Οι κυριότεροι οικισμοί της Πάτμου είναι η Χώρα (πρωτεύουσα του νησιού) και η Σκάλα που είναι και το λιμάνι του νησιού. 'Αλλοι οικοισμοί είναι αυτοί του Γροίκου και του Κάμπου. Οι εκκλησίες και τα Μοναστήρια της Πάτμου είναι όλα Ορθόδοξα - το 1999 το ιστορικό κέντρο του νησιού - η Χώρα - καθώς και το Μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου και το Σπήλαιο της Αποκάλυψης προκηρύχθηκαν από την UNESCO ως μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς. Το Μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου ιδρύθηκε από τον Αγ. Χριστόδουλο - η Πάτμος φιλοξενεί και την Πατμιάδα Ιερατική Σχολή.

Η Πάτμος αναφέρετε στο Χριστιανικό βίβλιο της Θείας Αποκάλυψης. Η εισαγωγή του βιβλίου αναφέρει ότι ο συγγραφέας του Ιωάννης βρισκόταν στην Πάτμο όταν του εστάλη θείο μήνυμα από τον Ιησού Χριστό. Σύμφωνα με την παράδοση ο συγγραφέας του βιβλίου της Αποκάλυψης Ιωάννης, είναι ο Απόστολος Ιωάννης.

Για τους παραπάνω λόγους η Πάτμος αποτελεί ένα ιερό προσκύνημα για τους απανανταχού χριστιανούς όλου του κόσμου. Οι επισκέπτες του νησιού μπορούν να επισκεφθούν το Σπήλαιο όπου ο Απόστολος Ιωάννης εδέχθηκε την Θεία Αποκάλυψη.

Ιστορία Πάτμου (Wikipedia)

Δήμος Πάτμου

Patmos Photographs

Patmos accommodation